Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) si vyzkoušel roli modela. Přijal nabídku, aby vedle moderování předváděl na módní show, která se konala v brněnské pasáži Jalta. A šlo mu to na jedničku. Přesto to vypadá, že se dál bude raději držet mikrofonu.

"Jako model jsem myslím ještě lepší než moderátor. Připravoval jsem se jako většina světových modelů. Včera jsem byl na zvěřinových hodech," řekl se svým pověstným humorem Bouček na přehlídce Met a Cycle. Na mole se objevila také Boučkova přítelkyně Gábina Bendová, bývalá finalistka České Miss, která už dala dávno modelingu vale a přehlídku šla po třech letech.

"Ukecal mě Libor, jinak už opravdu nepředvádím. Lenka Ellerová, která přehlídku pořádá, je naše velká kamarádka. Netušila jsem, že jde o takovou velkou akci, ale nakonec jsem ráda. Byla to paráda. Byla to zábava, ale modelingové ambice už nemám. Jsem pracující žena, kancelářská myš," prozradila Gábina s tím, že ji hodně dlouho na žádné další módní show v roli modelky neuvidíme.

"V kanceláři nikoho nezajímá, kolik mám přes boky. Pořád mám velikost S, ale i tak je to na dlouho poslední přehlídka," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám