Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jste zvědaví, co vám letos Mikuláš nadělí? Co takhle některý z TOP 5 nejprodávanějších produktů na internetu? Vybrat si můžete ze špičkové elektroniky i originálních fotodárků nebo udělat radost své ratolesti. Mikulášská nadílka za super nízké ceny. Neutrácejte za předražené dárky!

Nechte vaše děti tvořit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je zima, prší nebo padá sníh a vy s dětmi nemůžete ven? Vytvořte si doma vlastní pískoviště! S tekutým pískem mohou děti stavět bábovičky nebo hrady kdekoliv a kdykoliv. Ekologický, hygienický a netoxický tekutý písek působí antistresově, zlepšuje motoriku dítěte a je velice příjemný na dotek. Pískoviště v obýváku nyní za super cenu!

USB flash disk s kapacitou 64 GB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dobrá paměť je vlastnost, kterou každý ocení. Mějte své oblíbené filmy, hudbu, fotografie nebo pracovní dokumenty stále po ruce. USB flash disk v miniaturním designu disponuje vysokou kapacitou 64 GB a je plně kompatibilní s notebooky, tablety i ultrabooky. Rychlost čtení až 12 MB/s a rychlost zápisu až 8 MB/s . Vždy připraven a vždy po ruce!

Originální fotokalendáře na rok 2017

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kalendář, který nikdo jiný mít nebude. V kanceláři, v pracovně nebo v obýváku si budete moci denně připomínat vaše jedinečné zážitky, rodinné vzpomínky nebo třeba letní dovolenou. Pořiďte si originální fotokalendář s vlastními fotografiemi, které vypadají famózně díky laserovému tisku na profesionální papír. Vybrat si můžete z několika formátů i provedení. Skvělý tip na dárek pro ty, které máte nejraději.

Paměťová Micro SD karta s obří kapacitou 64 GB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste vášnivými fotografy a bez kamery nebo foťáku neujdete ani krok? Pak je tu pro vás nová paměťová Micro SD karta s adaptérem, která disponuje obří kapacitou 64 GB. Karta je určena pro ukládání fotografií i videí a vy tak budete moci fotit a natáčet prakticky bez omezení. Kompatibilní se zrcadlovkami, digitálními fotoaparáty i navigacemi. Rychlost čtení je 25MB/s a rychlost zápisu činí15 MB/s. Maximálně bezpečné uložení vašich dat!

Vzpomínky na dosah ruky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uchovejte si všechny vaše vzpomínky v živé paměti. Pomocí kvalitní fotoknihy vdechnete fotografiím nový život a vy budete moci jen listovat a opakovaně se vracet v čase. Fotokniha je k dostání v různých formátech a dovolenou, rodinné oslavy i nezapomenutelné chvíle, si můžete připomínat až na 128 stránkách. Každou vzpomínku nyní budete mít na dosah ruky. Originální dárek, který udělá radost!

Další články

Načítám