Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že herec Ashton Kutcher (33) udělá pro maximální sledovanost nové řady seriálu Dva a půl chlapa, v němž bude mít hlavní roli, opravdu cokoli. Není divu, jelikož Charlie Sheen (46), jehož má nahradit právě Kutcher, se těšil obrovské divácké přízni. Poté, co byl ze seriálu kvůli opakovaným skandálům s drogami a prostitutkami vyhozen, jej nahradí mladší Ashton a fanoušci seriálu netrpělivě čekají, jak se s náročnou výzvou popere. Partner Demi Moore (48) to však tentokrát s propagací seriálu trochu přepískl, do televizního studia dorazil úplně nahý a pořádně tak vyvedl z míry i ostřílenou moderátorku Ellen DeGeneres (53).

Nová série Dva a půl chlapa se začne vysílat už 19. září, proto je nejvyšší čas ještě na poslední chvíli nalákat diváky. Tvůrci pořadu spolu s pohledným Ashtonem tímto odhaleným gestem nejspíš chtěli zapůsobit především na dámsdké osazenstvo před obrazovkami.

Nahota provází promo seriálu již od začátku. Kutcher spolu se svými kolegy Jonem Cryerem v roli Alana a představitelem seriálového Jakea Angusem Jonesem nafotili plakát, kde se také objevili v Adamově rouše. Intimní partie jim zakrývala jen cedule s datem začátku vysílání nové série.

Právě na plakát se také Ashton odvolal, když mu moderátorka DeGeneres nabídla něco na sebe. Herec bez mrknutí oka odvětil: „Nechci, viděla jste už nový plakát? Bylo kvůli němu hodně rozruchu, tak jsem se rozhodl, že už budu všude chodit nahý.“

Reklama

Další články

Načítám