Hlavní obsah
Článek

Na celém světě existuje jen deset exemplářů nejdražší zimní bundy, o které jsme doposud slyšeli. Takže jsme se samozřejmě museli podívat, jak tenhle skvost sluší moderátorce Evě Perkausové (30). Kdyby si jej chtěla koupit, musela by z peněženky vytáhnout 480 tisíc korun.

"No, já bych si to rozhodně nekoupila. Bunda je na pohled krásná, kvalitní, hřeje, ale takovou částku bych nedala. A myslím, že ani celebrity, které prezentují zimní oblečení. Dražší kus oblečení jsem na sobě nikdy neměla a domnívám se, že ani mít nebudu," řekla nám moderátorka.

Když jsme nadhodili, že by jí něco podobného mohl pořídit nějaký přítel, protestovala. "Nikdo takový asi ani neexistuje," tvrdila. A k tomu, jaký nejdražší dárek od partnerů dostala, se vyjadřovat nechtěla. Ale asi to bylo auto.

"Sama jsem si jako nejdražší věc pořídila kabelku a ta stála mezi čtyřiceti a osmdesáti tisíci, dlouho jsem na ni šetřila," nemohla si na přesnou částku vzpomenout Eva.

A čím bychom půvabné blondýnce udělali radost k Vánocům? "Je to taková banalita, možná i hračka, ale chtěla bych si vyzkoušet virtuální realitu. Tak možná Ježíšek přinese PlayStation. Ale myslím, že mě za měsíc omrzí a přenechám ho neteři," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám