Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Josef Vágner nedávno podstoupil operaci ramene, které mu v minulosti několikrát vypadlo, a ačkoliv má stále bolesti a nosí ortézu, vrátil se rychle do pracovního maratonu.

V současné době účinkuje v muzikálu s písněmi Václava Neckáře Mýdlový princ a také zkouší novou roli v muzikálu Michala Davida Kleopatra v Divadle Broadway.

„Před 10 lety jsem přijal nabídku na roli Ptolemaia, bylo mi tehdy čtrnáct let, už jsem dospěl, a nyní budu od ledna hrát také Marca Antonia, alternovat se budu s Pepou Vojtkem, na to se moc těším. Vlastně se z bratra Kleopatry stávám jejím milencem, co víc si přát,“ řekl Super.cz Vágner.

Marcus Antonius trávil svůj čas s několika ženami najednou, tak jsme se zeptali, zda-li je herec postavě, kterou bude ztvárňovat, ve svém životě nějak podobný. „Tak to určitě ne, mám pouze svou jedinou přítelkyni,“ prozradil nám Pepa.

Samozřejmě nás tedy zajímalo, jestli již zpěvák požádal svou přítelkyni Marlene o ruku a chystá se svatba nebo rovnou založení rodiny.

„Já jsem se vždy bál společného soužití v jednom bytě, společné domácnosti, ale teď už jsem podlehl, takže v současné době už jsem se svou přítelkyní ve fázi společného soužití,“ práskl na sebe Pepa. Brzy tak možná dojde i na žádost o ruku...

Reklama

Další články

Načítám