Hlavní obsah
Článek

Jaroslava Obermaierová (78) už téměř dva roky jako Hadravová účinkuje v muzikálu Mýdlový princ v  Divadle Broadway. Z důvodu její náhlé zdravotní indispozice však museli producenti operativně vyřešit další alternaci. Jana Synková, která s Obermaierovou alternuje, má stálé angažmá v pražském Studiu Ypsilon.

Producenti proto oslovili na roli herečku Vlastu Peterkovou, která již v Divadle Broadway účinkovala v muzikálu Michala Davida Mata Hari a s Obermaierovou se alternovala.

„Nabídka zahrát si opět na Broadwayi mě moc potěšila. Mýdlového prince jsem viděla, má spád, je vtipný a divácky velmi oblíbený. Mám ráda písničky Vaška Neckáře. Navíc s Jarkou jsme letité kamarádky,“ řekla nám Peterková.

Peterková měla na nastudování role pouhé dva dny. „Ta role není malá, nabídka přišla ve středu a dnes již budu hrát, ale opravdu se moc těším, je tam skvělá herecká parta, která mě určitě v případě potřeby podrží. Ty texty jsou od Radka Balaše tak dobře napsané, že se krásně učí,“ směje se herečka.

Obermaierová dál zůstává v nemocnici. Léčí se z přechozené boreliózy v kombinaci se zánětem nervu. „Paní Obermaierové přejeme brzké uzdravení a těšíme se, až se opět vrátí do našeho muzikálového souboru,“ řekl PR manažer Divadla Broadway Stanislav Běle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám