Hlavní obsah
Článek

Darujte lásku, radost a vzpomínky. Dobrou fotografii máme všichni. Příležitost udělat kvalitní snímek třeba telefonem nebyla nikdy větší. Pořiďte svým blízkým originální vánoční dárek. Fotokalendáře od HappyFoto pořídíte o 40 % levněji!

Žhavá verze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotokalendář se hodí pro všechny zamilované. Pořídit ho může ona pro něj, on pro ni. U kalendářů z vlastních fotografií neexistují hranice. Navíc jde o dárek, který nezevšední. Díky použití vlastních fotografií nejde o tuctový produkt z obchoďáku, ale o opravdový originál, který jinde nekoupíte. Dárek, který dojme!

Rodinná verze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší radost z fotokalendáře bude mít určitě maminka nebo babička. Vyberte fotografie z nejdůležitějších okamžiků uplynulého roku. Dětičky, rodinné oslavy, narozeniny, výlety, dovolené. Nejkrásnější momentky, které budou mít celý rok na očích. 100% úspěch zaručen!

Domácí verze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte kočku, psa, ještěrku, hada, prasátko, papouška nebo koně? Určitě jsou to vaši nejvěrnější společníci a rádi si je fotíte. Vylovte ty nejpovedenější záběry a udělejte radost své rodině. Vaši zvířecí miláčci se na vás budou celý rok z fotokalendáře vděčně usmívat!

Další články

Načítám