Hlavní obsah
Článek

Herečka Natalie Portman (42) zanedlouho přivede na svět svého druhého potomka. A že už to opravdu nebude dlouho trvat, je jasné při pohledu na její těhotenské bříško. To na poslední společenské akci, kde se objevila, neschovávala ve volných střizích, ale naopak mu dala vyniknout ve strečových šedých šatech.

Bez herečky se neobešlo čtvrteční promítání snímku Jackie ve Washingtonu. V dramatu režiséra Pabla Larraína, jež očima tehdejší první dámy USA Jackie Kennedy pojednává o událostech následujících po atentátu na jejího manžela, prezidenta Johna F. Kennedyho, Portman ztvárnila hlavní roli - Jackie, za niž už obdržela cenu na nedávném předávání Hollywood Film Awards, a kdyby k tomu přibyl i Zlatý glóbus či Oscar, asi by se nezlobila.

Nejdůležitějších ceremoniálů filmové branže se zúčastní už jako dvojnásobná maminka. Tedy pokud se jich zúčastní - Oscaři se předávají až v únoru, ale Zlaté glóby již v lednu a herečka má měsíc do termínu porodu. Prozradila to v úterní The Tonight Show Jimmyho Fallona: „Všichni myslí, že porodím každou minutu, ale já mám ještě měsíc čas,“ řekla. Zda se s manželem Benjaminem Millepiedem dočkají holčičky, nebo zase chlapečka (mají spolu pětiletého syna Alepha), to si nechávají pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám