Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vypadá u vás každý rok na Vánoce rozbalování dárků stejně? Knihy, oblečení, šperky, věci do bytu, poukázky a občas nějaká kosmetika? Zkuste to letos trošku jinak. Ať kupujete cokoliv, dá se vyhnout nudě a vybrat dárek, který překvapí, udělá obrovskou radost a ještě k tomu může být praktický. Třeba v kosmetice – můžete koupit sprchový gel a šampon, nebo nějakou pořádnou vychytávku či novinku, kterou ten, koho obdarováváte, vůbec nezná a bude se mu fakt hodit. A přesně tipy na takové dárky vám přinášíme.

Tak trochu jiné Vánoce. Víme, co vybrat a nebýt nudný.

Tradičním Vánočním dárkem jsou svíčky. Ale je jen na vás, jestli pod stromeček zabalíte obyčejnou svíčku, kterých má každý doma spousty a prodávají se všude. Nebo můžete letos přijít s něčím opravdu velmi exkluzivním, jako jsou třeba svíčky Jo Malome, Diptyque nebo Byredo. Tyto nejluxusnější svíčky a niche vůně do bytu mají dokonalé designové balení, vydrží hořet dlouhé dny a provoní váš domov jako doposud nic. Jsou sice malinko dražší, ale věřte, že se to vyplatí. A jako dárek udělají opravdovou parádu, hlavně kvůli tomu, že si je málokdo koupí během roku sám.

Pokud se vám přece jen nechce dávat tolik peněz (což je velká škoda), tak pro vás máme tip na o dost levnější variantu. Svíčky Luminum Candle stojí mnohonásobně míň, ale i tak dokáží udělat pořádnou radost a pozvednout interiér, hoří opravdu dlouho, krásně voní a jsou ručně vyráběné.

Tak trochu jiné líčení

Snad všechny ženy se rády líčí, proto když koupíte nějaký make up, tak rozhodně nešlápnete vedle. Můžete ale jít a vybrat nějakou klasiku, nebo přijít s něčím, co si ženy rozhodně nekupují každý den, ale o to víc to ocení. To jsou make up paletky. Desítky barev očních stínů, paletky na konturování obličeje, na rty, na tváře, na obočí. Online mají největší výběr a seženete snad cokoli. A pokud byste chtěli svůj dárek dovést k dokonalosti, kupte k paletce i profesionální štětce na líčení a uvidíte tu radost! Nebo třeba rovnou celou sadu štětců…

Foto: Super.cz
Dekorativní kosmetika

Pořád nevíte co? Kupte dárek na míru

Neznáte poslední trendy, nemáte vyzkoušené, co je opravdová kvalita a nevyznáte se tolik v kosmetice? Tak si nechte poradit od odborníků a máte jistotu, že se rozhodně trefíte. Navíc dostanete svůj dárek už i stylově zabalený, takže ho stačí vzít a dát rovnou pod stromeček. O co jde? O unikátní dárkové balíčky Notino, které jsou sestaveny z největších parfémových a kosmetických bestsellerů a vychytávek tak, aby si vybral opravdu každý a pro každého. Stačí alespoň trošku znát toho, komu dárek kupujete, a pak už je výběr snadný. Možností je spousta, třeba Příslib vášně, Módní ikona, Věčně mladá, Magické setkání, Dotyk hvězd, Nekonečná energie a mnoho dalších. Dejte na některý z našich tipů a zaručeně nešlápnete vedle.

Foto: Super.cz
Dárkové balíčky Notino

Další články

Načítám