Hlavní obsah
Článek

Věřili byste tomu? Už téměř 18 % Čechů přešlo na domácí výrobu perlivé vody a limonády. Pokud patříte mezi 82 % zbývajících Čechů, kteří zatím s přechodem na domácí bublinky váhají, poskytneme vám níže další pádný důvod, proč to udělat. A bude to revoluční.

Bublinky pro lepší den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka LIMO BAR vznikla s cílem změnit způsob, jakým se připravují nápoje. Unikátní technologie použité v domácích výrobnících sody LIMO BAR šetří čas, peníze a dělají domácí výrobu sody a limonády výrazně komfortnější. Technologie FSS například zabraňuje plýtvaní CO2 během sycení, tím šetří peníze a stará se navíc o vaši 100% bezpečnost. Technologie Turbo zase dovoluje z jediné bombičky CO2 vyrobit až 135 litrů perlivé vody a technologie BBT vám zase umožní regulovat velikost bublinek a intenzitu perlivosti výsledného nápoje.

Opravdové ovoce nejvyšší kvality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Domácí limonádu vyrobíte velmi jednoduše. Do nasycené čerstvé vody přidáte sirup. Speciální řada SODA sirupů od značky LIMO BAR se od ostatních sirupů na trhu odlišuje zejména vysokým procentem ovocné složky. Ovocné sirupy LIMO BAR totiž obsahují minimálně 33 % kvalitního ovoce a žádná umělá barviva. Bombičky, které jsou potřeba k přípravě chutné limonády, jsou 100% bezpečné a plně kompatibilní i s výrobníky sody konkurenčních značek.

Další články

Načítám