Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) letos zažil nejhorší umístění v Českém slavíkovi a ostře se pustil do svých fanoušků. Můžou za to oni a to jim neodpustí! A proto je začal pěkně mazat na sociální síti.

"Vážení přátelé, již každoročně budu zakládat nový profil na Facebooku, protože mám sice pět tisíc přátel, ale k ničemu. Budu vás mít jen těch pár, co si píšeme, nebo se známe. Tento rok jsem byl nejméně dvacetkrát v televizi, pořád někde jezdím a zpívám, ale lidi na Slavíka asi už kašlou. Škoda, že jsem byl zase skoro poslední. Vaše podpora je slabá," napsal zhrzeně Matuš.

Jedna fanynka mu ale zůstala stále věrná a stojí po jeho boku. Na křest audioknihy Sherlock Holmes: Hitlerův posel smrti dorazil zpěvák a hvězda připravovaného muzikálu Ples upírů se svojí přítelkyní Nikolou. S tou se několikrát rozešli, Nikola byla dokonce zavřená v psychiatrické léčebně, doma na sebe volali policii, ale krizi vždy zažehnali. A vypadá to, že nyní jim to skvěle klape.

Z nové audioknihy je Matuš nadšený. "Příběhy Sherlocka Holmese mám strašně rád a těším se, až si audioknihu poslechnu," prozradil Matuš o novince, v níž se sešlo šest hereckých es v čele s Janem Přeučilem, Jiřinou Bohdalovou či Vladimírem Brabcem.

"Když jsem dostal nabídku namluvit pro novou audioknihu se Sherlockem Holmesem titulní postavu, moc mě to potěšilo. Shodou okolností jsme totiž krátce předtím byli s Evičkou v Londýně, kde jsme navštívili jeho muzeum, takže jsem byl nasátý atmosférou,“ prozradil Přeučil na pražském křtu nového cédéčka.

Autorem románové předlohy je spisovatel Petr Macek, jemuž romány s britským detektivem vycházejí i v Londýně u tamního vydavatelství. "Je to jako by do Čech přijel Angličan, a chtěl tu natočit Slunce, seno… Ale já měl Sherlocka rád od dětství, takže mám při jeho psaní pocit něčeho důvěrně známého," dodal s úsměvem Macek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám