Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po novém nábytku? Prozradíme vám, kde ho pořídíte nejlépe. V e-shopu MT nábytek pro vás do 7. prosince mají čertovské slevy až 66,6 %, a navíc vám každý nákup od 1 000 korun doručí úplně zadarmo. A to už se tedy vyplatí. Zvlášť, když si přičtete rychlost a spolehlivost dopravy, výhodné splátky nebo prodlouženou lhůtu na vrácení zboží. Na nic nečekejte a ušetřete před Vánoci balík peněz!

Čekáte od Ježíška nové kousky do šatníku? Dejte je do pořádné skříně za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zase vás po Vánocích nemine rozmýšlení, kterých kousků oblečení se zbavit, protože na ně už nemáte místo? Pořiďte si praktickou šatní skříň Maira a nechte si je všechny. Trička a svetry poskládáte do polic, sukně a halenky pověsíte na ramínka, ponožky uložíte do šuplíků. Využijte všechny možnosti skříně, kterou dostanete ve 2 přírodních barvách. Extra výhodný nákup! Dříve za 5 837 Kč.

Překvapte návštěvy i sami sebe. Čím? Obývákem, který mění barvy podle vaší nálady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky moderní obývací stěně Kobe, ke které na přání dostanete i 16barevné LED osvětlení na dálkové ovládání, se z vašeho obýváku stane magické místo s úchvatnou atmosférou. Oceníte rozmanité úložné prostory i odolný povrch dvířek, nevyžadující žádnou údržbu. Vyberte si ze 3 variant dekoru skříněk, rozmístěte si je podle představ a užívejte si pohodu. Skvělé recenze! Dříve za 10 288 Kč.

Nepromeškejte slevu přes 8 tisíc! Multifunkční sedací souprava potěší celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaká by měla být správná sedačka? Pohodlná, prostorná, rozkládací? Tak přesně taková je rohová sedací souprava Marisa, nabízená ve 4 barvách. Přes den u televize oceníte její komfortní polstrování a večer z ní v rychlosti uděláte prostorné lůžko pro dva. A v případě potřeby máte k dispozici také vnitřní úložný prostor. Za tuto cenu nic podobného neseženete. Dříve za 22 964 Kč.

„Maximálně spokojená,“ říká Dáša o jídelním setu a dává mu 5 hvězd z 5. Kolik mu dáte vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užívejte si rodinnou pohodu ve svátky i všední dny. Nejlépe s jídelním setem Elmar, u jehož stolu se pohodlně nají 6 lidí. Bytelnou bukovou konstrukci doplňuje rozkládací deska z lamina, které snadno očistíte od všech skvrn. Na výběr máte mnoho barevných kombinací moření dřeva a potahů židlí z pevné látky nebo ekokůže, tak už můžete prostírat. Za nás také 5 hvězd. Dříve za 15 755 Kč.

Zbývají jen 3 dny - konec dopravy nábytku od 1 000,- zdarma a obřích slev až 66,6 % se blíží!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete hezčí ložnici? Máte ji mít a rovnou zlevněnou o 12 284 korun. Už vám doma nechutná? Spraví to jídelní set levnější o 14 641 korun. Štve vás ošuntělý obývák? Oživíte ho atraktivní sestavou nábytku se slevou 18 734 korun. Nestačí? Vyberte si u MT nábytek z dalších 9 a půl tisíce skvělých kousků nábytku za ďábelsky nízké ceny a s bezplatnou dopravou už od 1 000 korun. Nakupte zkrátka po čertu chytře a bydlete lépe.

Další články

Načítám