Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že čeští umělci natáčejí své klipy v zahraničí, stále ještě není zvykem. Hudební hvězda českého internetu Johny Machette a zpěvák a hudebník Ezy (37) ale jdou za svými sny a videoklip k úvodnímu singlu stejnojmenného hudebního projektu RAOP odjeli natočit za velkou louži, konkrétně do Las Vegas.

„Před několika lety jsem byl na dovolené v USA kolem měst Los Angeles a Las Vegas. Už tenkrát jsem věděl, že se sem jednou musím vrátit a natočit zde klip. Tenkrát to byla úplná utopie, ale po pár letech se mi to opravdu povedlo a já si splnil další ze svých životních snů,“ říká vloger Johny Machette.

Ani pro Ezyho to nebyla první návštěva města hříchu, pracovně zde pobýval již po několikáté. Točí zde totiž desku s producenty kapel Nirvana a Smashing Pumpkins. „Vnímám, že na české scéně začíná dostávat více prostoru pop v kombinaci s rapem, a v tomto duchu se pokusím hudebně dokončit celý projekt RAOP, aby měl dosah na co největší publikum. Johny měl jasnou představu, jak má úvodní singl projektu znít, a mně se jeho představu povedlo naplnit. Doufám, že se písnička bude líbit a zanechá nějakou motivaci mladším generacím,“ vysvětluje Ezy.

Společný projet Ezyho a Johnnyho spatří světlo světa v roce 2017. A proč právě RAOP? „Chci lidem konečně více přiblížit hudební styl, který mě nejvíce charakterizuje. Nejsem klasický raper, ale spíše "raper". Spojuji rap s popem, respektive rap se zpěvem. Tudíž příští rok vydáme s Ezym projekt, momentálně pracujeme na skladbách, záměrně tedy neuvádím, v jaké formě to ve finále bude a kolik skladeb nakonec dokončíme. Ezy je skvělý hudebník a dokáže naladit parádní atmosféru písničky,“ dodává Machette.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám