Hlavní obsah
Článek

Její prsa ani rozkrok už dávno nejsou žádným tajemstvím, ale když Lady Gaga (38) vystoupila na Victoria´s Secret Fashion Show, byla na molu překvapivě tou nejzahalenější ženou. Že by konečně nastal konec prvoplánových provokací a z milovnice výstřední módy se stala obyčejná zpěvačka?

Lady Gaga změnu předznamenala svým novým albem Joanne, které je oproti jejím dřívějším nahrávkám nečekaně nepodbízivé. Společně s prvoplánově chytlavými melodiemi odhodila i svou vizáž kontroverzní popové ikony a odstartovala novou éru, v níž se obejde bez bizarních kostýmů.

Pokud by se Lady Gaga mezi andílky od Victoria´s Secret objevila před pár lety, patrně by se po molu prošla úplně nahá, aby dostála své pověsti. Skandály opředená rebelka už ovšem patří do minulosti a v Paříži se předvedla v novém světle. Na své vystoupení oblékla černé kalhoty s korzetem posetým flitry i šaty se vzorem růží. Ty byly sice částečně průsvitné, ale přesto neukázala bradavky, což u ní dříve bývalo naprosto běžné.

Odvážnější model zpěvačka oblékla na after párty. Její šaty z černé krajky však měly podšívku v tělové barvě, takže intimní partie také zůstaly skryty. Zdá se, že odhalování už má Lady Gaga za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám