Hlavní obsah
Článek

Herečka, hvězda filmu Lásky jedné plavovlásky Hana Brejchová je po opraci žlučníku, kterou absolvovala v motolské nemocnici. Hospitalizována byla na stejném místě, kde je hospitalizována její sestra Jana Brejchová. Ta už delší dobu leží LDN.

"Měla jsem opravdu velký bolesti žlučníku, měla jsem tady několikrát pohotovost, už to bylo takový nesnesitelný, varoval mě doktor, že by to mohlo prasknout, což by byl malér. Jaterní testy jsou od toho žlučníku nabouraný, tak jsme šla do Motola na operaci, kdy mi vyndali žlučník," řekla TopStar magazínu Hana Brejchová.

Herečka plánovala svatbu s přítelem Pavlem, ta se ale nekoná. Pavel sám promluvil o krizi. "Byly tam takové epizody, kdy jsme se skoro rozcházeli napořád. Vznikaly situace, že se holka třeba sbalila támhle u mě na zahradě a šla pěšky na nádraží tři kilometry. Odjela si sem a šla takovou dálku. Já zase za ní, tak jsem to zase lepil dohromady, a to bylo asi třikrát, čtyřikrát až pětkrát, až jsem z toho měl takový nervy, že jsem z toho zkolaboval skoro já,“ řekl Pavel.

Reklama

Další články

Načítám