Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době jsme Jakuba Prachaře (40) neviděli jen na televizní obrazovce v seriálu Ohnivý kuře, ale vyrazil do společnosti. Moderoval totiž přehlídku značky svojí ženy Agáty Prachařové (38). Ta prý kvůli němu rozšířila nabídku i o pánské kousky, tričko její provenience měl i na sobě. Ale dostal vynadáno, že ho zakrývá kabátem.

"Pár věcí už od ní mám, ale ty velkosti jsou spíš menší. Nutí mě, abych to nosil, a já to tedy nosím rád. A s tím kabátem je to tak, že to tričko pod ním vidět je, ale kabát mám nový, koupil jsem si ho a chtěl jsem ho ukázat," řekl nám herec, který v seriálu nosí převážně kuchařskou zástěru, která se zatím ikonickým kouskem pánského šatníku, i když sledovanost má Ohnivý kuře parádní, nestala. "Myslím, že ti lidé, kteří seriál sledují, mají rádi spíš ty dialogy, než aby sledovali, co máme na sobě," myslí si Kuba.

Zástěru ostatně nemá prý ani doma, i když jeho žena vždycky vychvalovala Jakubovo kuchařské umění a říkala, že vaří spíš on. "Já jsem vaříval, než jsem začal dělat tenhle seriál. Myslím, že teď jsem na dlouhou dobu dovařil. Jsem poslední rok a půl tak ukrájený, že už nechci rozkrojit vůbec nic. Už jedu jenom ty dovozové servery a zjistil jsem, že to není vůbec na škodu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám