Hlavní obsah
Článek

Na středeční přehlídce Beaty Rajské (61) v Kaiserštejnském paláci se to hemžilo známými osobnostmi z oblasti kultury, politiky, obchodu i sportu. Poslední odvětví důstojně reprezentovala tenistka Karolína Plíšková, kterou na akci doprovodil její partner Michal Hrdlička (35). Zní to neuvěřitelně, ale pro půvabnou profesionální sportovkyni to byla vůbec první přehlídka v jejím životě.

„Přehlídku jsem si užila moc, nikdy jsem na žádné nebyla a moc se mi to líbilo. Jsem ráda, že jsem první přehlídku mohla vidět právě od Beatky,” uvedla Karolína. Tenistku uhranula hlavně poslední linie společenských šatů. „Nevím, jestli by mi slušely, tak jako holkám, ale nejvíc se mi líbila kolekce s dlouhými večerními róbami,” uvedla šestá hráčka ve světovém žebříčku.

Pro Plíškovou to bylo hned několik “poprvé” během jednoho večera. Nejenže kráska vyrazila na svou vůbec první módní akci, ale bylo to prvně, kdy se ve společnosti objevila právě vedle sportovního moderátorka a expartnera Lucie Borhyové. „Byla to pro nás první oficiální akce v Česku, jinak nechodíme vůbec nikam. Já nejsem večírkový typ a Michal už taky ne,” rozesmála se Karolína.

Je ale pravděpodobné, že Karolínu a Michala brzy ve společnosti přece jen znovu potkáme. „Jelikož jsme celý prosinec doma, tak se společně ještě někde určitě objevíme,” potutelně se usmívala Karolína.

Reklama

Další články

Načítám