Hlavní obsah
Článek

Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký hubne o sto šest, momentálně má dole téměř dvacet kilo. Když zhubne do Štědrého dne ještě dalších šest kilo, tak do rádia po dvou a půl letech znovu nastoupí bývalá parťačka Hezuckého a Mareše, Lucie Šilhánová.

Zní to neuvěřitelně? V dnešní Ranní show Evropy 2 to v přímém přenosu slíbil přímo prezident společnosti Michel Fleischmann.

V průběhu dnešní ranní show oba moderátoři doslova dotlačili prezidenta společnosti Lagardere Active ČR Michela Fleischmanna k tomu, aby splnil Hezuckému přání, pokud se mu podaří dosáhnout cílové váhy. Jaké překvapení však Fleischmanna čekalo, když do hrobového ticha Patrik zahlásil, že chce zpět moderátorku Lucii Šilhánovou a ideálně přímo od nového roku. Fleischmann nejprve couval s tím, že třeba moderátorka sama nebude chtít.

„Takhle, my jsme to Lucii ještě neřekli, že máme tenhle plán. Ona je v televizi, ale já věřím, že to spojení i po těch dvou a půl letech mezi námi stále ještě je,“ vysvětloval v živém vysílání Mareš.

„Vy tady dáváte do hry třetí osobu, která o tom navíc ještě neví. A co Katka?“, snažil se ještě Fleischmann odolávat a odvolával se na novou zprávařku Ranní show Evropy 2 Kateřinu Říhovou. Ta ale do vysílání potvrdila, že se ráda vrátí k moderátorské dvojici Ekl a Zástěra do odpoledního vysílání, protože aspoň nebude muset vstávat v šest hodin ráno.

„Vy už si tady doopravdy děláte, co chcete,“ shrnul Fleischmann a následně definitivně potvrdil Hezuckému, že jeho přání splní.

Později ještě během stejné Ranní show stihli Mareš a Hezucký zavolat i své bývalé a možná budoucí kolegyni Lucii Šilhánové a informovali ji o jejím případném comebacku, který si její kolega jako motivaci přeje.

„Brouci, ale dneska není prvního apríla, vy si ze mě děláte prdel. Vy jste mi chtěli zpříjemnit ráno, že jste mě dlouho neslyšeli, ale teď fakt vážně,“ reagovala bezprostředně do vysílání Šilhánová, ale po přesvědčení, že ji Patrik miluje, přislíbila, že nabídku zváží.

Posluchači Evropy 2 tak budou den před Štědrým dnem napjatě sledovat, jestli Patrik svůj hubnoucí cíl splní a tím pádem se od nového roku vrátí populární moderátorka Lucie Šilhánová.

Reklama

Další články

Načítám