Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Lukáše Rosola a Michaely Ochotské (39) podle všech indicií prochází vážnou krizí. Moderátorka se před několika dny odstěhovala se synem Andrém do svého bývalého domu ve vesnici Nupaky, kam po svatbě přemístila své rodiče z rodného Bruntálu. Jednatřicetiletý tenista dál žije sám nedaleko v jejich opuštěném domě v Benicích.

Snímky pořízené fotoreportéry deníku Blesk dokazují, že manželé žijí odděleně každý v jiném domě.

„Míša hodně zhubla, což všichni víme. Já nestíhám být vůbec doma, protože pořád trénuju a navíc jsem si natáhl achilovku, takže lítám po doktorech. Nejsem vůbec doma,” pokoušel se vysvětlit život v rozdílných domácnostech známý tenista.

Lukáš se snažil naznačit, že u maminky je nyní Míše lépe. „Vaří, starají se o hyperaktivního Andrého, protože já to teď fakt nestíhám. Ona potřebuje mamčinu pomoc, když já tam bohužel nejsem. Snažím se za nimi každý den dojíždět, ale holt těch tréninků a vyšetření je tolik, že se mi to ne vždy daří. Třeba tam přijede jednou za dva dny,” poněkud nešikovně zdůvodňoval Blesku svůj životní styl Rosol.

Nebylo by spíš ku prospěchu věci, kdyby se v tak náročném období všichni semkli jako rodina? O průběhu situace vás budeme pochopitelně informovat.

Reklama

Další články

Načítám