Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mají být zasnoubení, pořídili si údajně luxusní byt v centru Prahy, navíc to podle nejnovějších prohlášení vypadá, že čekají i sviště! Řeč je o nejsledovanějším a nejobdivovanějším českém sportovci Jaromíru Jágrovi (52) a jeho holce Veronice Kopřivové (33). „Mám odhalení roku,“ uvedla s tím, že jestli se vše povede, v prosinci se o to se všemi podělí. Hlasujte v anketě na konci článku!

Dvojice se po spekulacích o zásnubách na sociálních médiích na dva týdny zcela odmlčela, přestože do té doby se jim především Kopřivová věnovala na první pohled možná i víc, než Jardovi. To se teď ale změnilo. Rozpovídala se, a to pořádně!

„Za posledních čtrnáct dní mám dvě (pro mě) skvělé zprávy. Možná bych jich našla více, ale jedna z nich je pro mě momentálně důležitá. Druhá je super, ale zas tak důležitá není. Je to něco, o čem už delší dobu snívám a nějaký čas na tom pracuji,“ napsala na svou sociální síť Veronika. Samozřejmě, tohle mlžení může znamenat mnohé. První ze zpráv mohou být zásnuby či radostné očekávání potomka, druhá zase nová módní kolekce její vlastní značky.

Že půjde spíš o mimčo, naznačuje pokračování jejího „výlevu“.

„Těším se, až se s vámi o tyhle novinky podělím. Některé to nejspíš nebude ani zajímat a vsadím se, že některé to dokonce naštve, když vím, jak je ČR plná přejícných a pozitivních lidí. Nechci nic zakřiknout, takže jestli vše klapne, tak v prosinci se o moji radost podělím,“ napsala po dlouhé době na internet.

K novější fotce pak přidala spoustu hashtagů, čili označení fotky frázemi s jakýmsi křížkem. „Leoš Mareš má hahstagy roku. Já mám odhalení roku,“ chlubí se. Nebo provokuje? V zájmu o sebe si Kopřivová evidentně libuje.

Budou se podle Vás Jágr s přítelkyní brát a čekají miminko?
Ano
56,4 %
Spíš ne
43,6 %
Celkem hlasovalo 31183 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám