Hlavní obsah
Článek

Nejkvalitnější textilní vlákna v rozmanitých kombinacích a poměrech jsou základem designérské tvorby pletenin Moira. Dárky z Moiry jsou vhodná volba pro všechny druhy činností ve volné přírodě, ve městě, ale i doma, třeba u praskajícího krbu.

Vlna umí zahřát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejkvalitnější ovčí vlna Merino a vlákno Moira vytváří několik druhů pletenin, které se po kvalitním konfekčním zpracování promění v dokonalé výrobky Moira. Můžete je obléci jako první vrstvu přímo na tělo, ale také jako další vrstvu. Dámská bunda s výraznou strukturou úpletu má přední díl z prošívaného materiálu, který vespod skrývá syntetický kožíšek. Čepice, nebo tubus na krk podtrhnou celkový vzhled. Prosím, vyberte si.

Muži nepřijdou zkrátka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimní kolekce Moira přináší novinky i pro muže. Oblíbená kombinace nejkvalitnější ovčí vlny Merino a vlákna Moira v pánské barevnosti nabízí fazony v několika gramážích, od trika, až po bundu kombinovanou se softshellem na předním dílu. Oblečení můžete doplnit čepicí a tubusem na krk.

Myslíme na děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro děti přinášíme několik typů nových pletenin, které si umí poradit s vysokou fyzickou aktivitou a účinně ochrání malé neposedy důsledným odvodem vlhkosti před dotírající zimou. Je to opět kombinace nejjemnější vlny ovcí Merino a vlákna Moira. Pro zvlášť zimomřivé jsou připraveny fazony řady Thermon z vláken Moira. Také pro děti jsou připraveny různé druhy čepic, tubusů na krk a ponožek.

Základem je ale spodní prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spodní prádlo je velice široký sortiment obsahující fazony pro sport, odpočinek a běžné každodenní užívání v mnoha materiálových kombinacích. Pro zimní období mohou dámy volit prádlo z výběrových materiálů vlny Merino a vláken Moira. Tílko a kalhotky s dlouhou nohavičkou opravdu zahřejí. Pánské boxerky řady X-aer pro, přináší mužům příjemnou tepelnou stabilitu a dříve nepoznaný komfort.

S Moirou do postele

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční prádlo Moira pro ženy, děti i muže doplňuje celkovou nabídku kolekcí Moira. Noční košile a pyžama jsou vyrobeny z mikropřízí vlákna Moira a vyznačují se lehkostí pleteniny, která dokáže udržet tělesné mikroklima Vašeho těla. Moira Vás konejšivě uspí.

Další články

Načítám