Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Carrie Fisher proslavila především role princezny Leii v původní trilogii Star Wars z let 1977 - 1983, do níž se vrátila v roce 2015 v dějově navazujícím pokračování Star Wars: Síla se probouzí. Knihomolové ji ovšem znají možná spíš jako autorku několika novel. Svůj poslední počin s názvem The Princess Diarist představila Fisher v pondělí odpoledne v knihkupectví Barnes & Noble v Los Angeles, kde se konala zároveň autogramiáda.

Dnes již šedesátiletá herečka dorazila velice střídmě oblečená do černé barvy s naznačeným košilovým límečkem a manžetami v růžovém odstínu. Rovněž s účesem a líčením si příliš těžkou hlavu nedělala a soustředila se spíš na umělecký dojem z její nové knihy, z níž zároveň kousek přednesla. Čtenáři se uvnitř mohou dočíst dokonce i o její tříměsíční milostní aféře s Harrisonem Fordem během natáčení prvních Star Wars v roce 1976.

Ze soukromého života herečky stojí za zmínku její vztah a pozdější manželství s muzikantem Paulem Simonem, zasnoubená byla ovšem mezitím i s kanadským hercem Danem Aykroydem. S hledačem talentů Bryanem Lourdem má dceru Billie Catherine, rovněž herečku. Jejich manželství ale skončilo rozvodem poté, co Lourd skončil ve vztahu s mužem.

Reklama

Další články

Načítám