Hlavní obsah
Článek

Tyto otřesné důsledky operace jedné nejmenované mladé ženy z Nigérie se objevily na internetu. Plastický chirurg zřejmě velmi pochybné kvality jí údajně slíbil pozadí jaké má Kim Kardashian, což bylo i ženiným zbožným přáním. Místo toho má teď ale pacientka oči pro pláč.

Údajný lékař, jehož jméno také nebylo uvedeno, ženě do hýždí vstříknul injekcemi neznámou tekutinu, která se postupně začala přemisťovat a sesunula se k ženině boku a na stehno. Nešťastnice má nyní na levé noze obrovskou bouli, kvůli které se stydí i vycházet z domu. Zpackaný zákrok ji navíc dostává do obrovských bolestí.

Snímky poslal jako odstrašující příklad na Facebook ženin kamarád Emmanuel Chinedu Udoaku a připsal k nim: „Prosím, modlete se za ni. Šla na zvětšení pozadí, ale výsledek byl nepříznivý a později se objevilo toto.“

U spousty lidí se ale mladá žena nedočkala lítosti ani pochopení. Například Emmanuel Kenneth si nebral servítky: „Blbko! Bůh ti dal krásné tělo, ale ty jsi ho odmítla přijmout.“ Zatím není zřejmé, zda se případem zabývá policie ani to, jestli ženě lékař nabídl pomoc.

Reklama

Další články

Načítám