Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dekoltem nejvýraznější česká herečka Miluše Bittnerová (46) si užívá život po rozvodu s manželem Lukášem, s nímž byla 17 let. Smutkem ale netrpí, stejně jako nedostatkem pozvánek na rande, a nemůže si stěžovat ani na málo pracovních nabídek. Už účast v televizní soutěži StarDance pro ni byla skvělou výzvou, a i když vypadla hned jako první, počáteční smutek už dávno překonala a bere to jako skvělou zkušenost.

Ve svém soukromém životě se věnuje hlavně pražskému krysaříkovi, jehož oficiální jméno Pan Antonín na něj úžasně sedí. Tříletého skvrnitého psíka má ve střídavé péči se svým exmanželem, a zatímco s ním si užívá především pobyt v lese, s Miluškou je gaučový povaleč zahrnovaný láskou a ženskou péčí.

A jelikož je Pan Antonín opravdu její velkou láskou, svolila, aby jí umělkyně Weronika Gray vytvořila podle jeho fotografie obraz. "Viděla jsem její práce díky zajímavému projektu Se psem mě baví svět, který Weronika podporuje, a když jsem dostala nabídku, že by mi Antonína namalovala, byla jsem nadšená," prozradila Miluška.

A obraz překonal všechny její představy. "Když mi ho dovezli, málem jsem se rozbrečela dojetím. Pan Antonín je tam přesně tak krásný jako ve skutečnosti," svěřila. Původně měla Miluška dostat malbu až na slavnostní vernisáži obrazů tento pátek, kam přijdou slavní i neslavní milovníci zvířat nejen dražit obrazy.

"Samozřejmě tam dorazím také, ale budu mít čas přesně 30 minut, a pak musím zmizet na dlouho domluvený pracovní kšeft. Záchrana pejsků a týraných zvířat je mi ale velice blízká a moc ráda podpořím ty, kteří to dělají poctivě, nezištně a také moderně, což mě na celém projektu baví nejvíc," upřesnila. A kam si Miluše obraz Pana Antonína pověsí? "Tak to musím ještě vymyslet. Samozřejmě bude mít v naší domácnosti čestné místo, ale zatím jsem se ještě nerozhodla."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám