Hlavní obsah
Článek

Jeden z filmových představitelů agentů 007 Roger Moore (89) se rozpovídal o svém mrňavém francouzském kolegovi z bondovky Muž se zlatou zbraní (1974), v níž drobný herec ztvárnil sluhu hlavního padoucha v roli Christophera Leeho. Pouze 119 centimetrů vysoký Hervé Villechaize byl podle Moora sexuální maniak, kterému jen během natáčení zmiňované bondovky prošlo postelí na pětatřicet žen.

V tomto případě to tak rozhodně nebyl James Bond, kdo byl na place za největšího proutníka. Drobný Francouz, který byl dvakrát ženatý, měl pověst velkého náruživce a v době, kdy natáčel posluhovače Nick Nacka v tomto snímku, prý prožíval zřejmě nejšťastnější období v životě. Podle Moora měl Villechaize až abnormální chtíč, ale většina z oněch 35 žen, které podle jeho slov během natáčení vyzkoušel, byly prostitutky. Mnohé si ale prý nakonec od něj nenechaly zaplatit.

„Když jsme byli v Hong Kongu, nacházel holky v nočních klubech a s baterkami si na ně svítil a vybíral si mezi nimi: ‚Ty, ty, ty ne...‘, “ prozradil Moore o kolegovi, který se nakonec v padesáti letech zastřelil kvůli dlouholetým bolestem spojeným s jeho malým vzrůstem a nesprávně dovyvinutými orgány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám