Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na módních molech už Agátu Prachařovou (38) téměř nevídáme. Důvod? Prý chce moc peněz a pořadatelé ji většinou nedokáží zaplatit. "Už v podstatě předvádím jenom svoji značku, protože je to móda pro každou postavu, tak se do toho ještě vejdu. A zaplatím se sama," žertovala.

"Když bych se měla svléknout, tak bych za to chtěla hodně peněz. Ale ne, nedávno jsem něco předváděla v Brně, takže jsou i klienti, kteří si mě můžou zaplatit," upřesnila.

"Tanga už bych tedy asi nepředváděla, ale plavky bych klidně šla. Tělo mám docela pevné, tak se toho nebojím," řekla nám a dokázala to, když předváděla průsvitné šaty s krajkou, v nichž své tělo v podstatě ukázala skoro celé.

"A proč bych vlastně nepředváděla plavky? Také se v nich koupu, a u bazénu se ještě nikomu neudělalo špatně, když jsem kolem něj prošla," krčila rameny. Ovšem sama je ještě nenabízí.

"Značku mám tři měsíce, je zima, takže zatím jsou tam spíš kabáty a čepice. Plavek jsem tedy pro dnešek ušetřená," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám