Hlavní obsah
Článek

iRobot je řadu let na špici v robotických technologiích a posouvá své produkty mílovými kroky stále kupředu. V nedávné době představil novinku, a to novou technologickou pecku iRobot Roomba 980, která přináší inovaci mezi domácí robotické pomocníky.

Jediný vysavač, který vám změní život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vláda robotů už dávno není scifi. Nejrůznější robotické technologie bereme mnoho let jako samozřejmost i ve vlastním domově, a pokud si zvolíte ty nejlepší, jejich vláda je pro vás výhrou. Absolutní vrchol robotické technologie je špičkový model iRobot Roomba 980. Je to robotický vysavač, který je vybaven skvělými funkcemi, splňuje maximální požadavky na čistý domov a plní nejnáročnější úkoly. A co je pro iRobota typické – při vysávání podává nadlidské výkony. Roombu 980 lze ovládat z chytrého telefonu třeba z jižního pólu. Stačí mít internet, aktivovat tlačítko CLEAN a Roomba 980 se pustí do mise.

Smart technologie s aplikací iRobot Home

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V aplikaci zjistíte například – jak dlouho trval úklid, kolik toho robot uklidil a kdy provede další úklid. Zásadní inovací je navigační systém iAdapt 2.0 s kamerou s vizuální lokalizací, díky kterému Roomba 980 přesně ví, kam jede, rozpozná nábytek a jiné překážky. S iRobotem si dopřejete maximální pohodu. Je to jediný robot, který vám změní život.

Další články

Načítám