Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tím posledním, koho bychom čekali na kosmetickém veletrhu v Holešovicích, je Matěj Ruppert. Frontman kapely Monkey Business byl v tomto prostředí kupodivu nadšený. „Já jsem tady jako v ráji. Pro mě je to lepší, než kdybych byl na výstavě angličáků,” s humorem sobě vlastním uvedl Ruppert.

„Když už jsem tady, tak si nechám udělat nehty. Nás čeká s Monkey Business koncert v Brně a Prostějově, my máme takové fosforeskující kostýmy, a tak chci, aby mi nehty ladily ve stejném odstínu,” říká Matěj, který už si s nevalným úspěchem pokoušel lakovat nehty sám.

V minulosti si ale Ruppert zapomněl nehty odlakovat a vzbudilo to rozruch. „Pamatuju si, že jsem takhle došel na finanční úřad, a když jsem vytáhl lejstro, zjistil jsem, že mám nehty nalakované na svítivě žluto,” smál se Matěj Ruppert svému trapasu. Matěj je ostatně po Jiřím Kornovi a Danielovi Nekonečném dalším mužem, který si lakuje nehty.

Dlužno dodat, že Matěj Ruppert vtipkoval. Primárním důvodem jeho přítomnosti byla skutečnost, že jistá značka pečující o nehty začala přispívat z prodeje oblíbeného krému na ruce padesátikorunu ve prospěch domovu seniorů Sue Ryder.

„My jsme měli v domově Sue Ryder do jara tohoto roku babičku, která tam zemřela. Musím říct, že všichni zaměstnanci toho domova dělali všechno pro mou babičku, aby poslední roky prožila obklopená láskou a soucitem. Trošku mě mrzí, že neustále podporujeme nemocné děti, sirotky, pejsky a kočičky, ale myslím, že se trošku zapomíná do jisté míry na nás, protože i my můžeme být v této situaci,” uzavřel Matěj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám