Hlavní obsah
Článek

Už v lednu se objeví krásná zrzka z posledních Básníků v novém filmu. Ve snímku Miluji tě modře si Denisa Nesvačilová poprvé zahrála hlavní roli. Ovšem přítel, syn známého herce Václava Postráneckého, Vilém, už ji podle informací Super.cz na premiéru nedoprovodí.

Denisu diváci znají i z několika televizních projektů, do povědomí se ale dostala díky Básníkům, kde se objevila do půl těla. Sama přiznala, že to bylo velmi citlivé nejen pro ni, ale i pro jejího přítele. A ještě choulostivější scény má právě v novém filmu Miluji tě modře.

Podle našich informací už ale Denisa s Vilémem Postráneckým nežije, takže už mu to vadit nebude. Byly snad důvodem rozchodu další nahé scény Denisy? Nebo údajně nový přítel Denisy režisér filmu Taxi 121 Dan Pánek, o kterém se v kuloárech zatím jenom šušká?

A ještě něco k filmu Miloslava Šmídmajera, v němž Denisu kromě dalších známých herců - Václava Jílka a Rostilava Nováka, mezi nimiž hlavní hrdinka osciluje, uvidíme. Jde o romantickou komedii plnou vizuálních efektů se zasněnou hudbou držitelky Oscara Markéty Irglové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám