Hlavní obsah
Článek

Kanadská hudební hvězda první velikosti Justin Biber (30) už před dvěma týdny mnohé překvapil výběrem čepice s mohutným kožíškem, kterou zvolil na tah noční Prahou. Ještě o poznání horší módní variaci ovšem provětral v noci na úterý v Londýně, když se vracel z párty Usaina Bolta z klubu Tape.

Bieber je v rámci svého turné Purpose momentálně v anglické metropoli, ale jak už dobře vědí i české fanynky, koncert dokáže zpěváka spíš nabudit, než unavit a Justin se pravidelně po náročném výkonu vydává ještě do ulic velkoměst. Tentokrát si vybral akci nejrychlejšího muže světa uspořádanou jako párty k jeho novému dokumentu I Am Bolt. Mnohonásobný olympijský vítěz se s Bieberem i vyfotil na sociální sítě.

A zatímco cestou do podniku mladý průšvihář překvapil uhlazenou image v obleku a košili, cestou domů okolo čtvrté hodiny ranní už na parádu moc nehleděl a radši se vybavil teplou bundou, která podle velikosti patřila spíš jednomu z jeho bodyguardů a pletenou čepicí. To vše v kombinaci s brýlemi a jeho grimasami vytvořilo celek, který by se jen těžko dal označit za symbol touhy dívek a žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám