Hlavní obsah
Článek

V neděli jsme zapálili první svíčku na adventním věnci a začali jsme se těšit na Vánoce. A k Vánocům neodmyslitelně patří dárečky! Jaké dárky by chtěla pod stromečkem najít Iva Kubelková? Nechte se inspirovat!

Měkké dárky pod stromečkem nesmí chybět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne „měkký vánoční dárek“, určitě si většina z nás představí ponožky, šálu, nebo rukavice, tedy dárky, po kterých zrovna moc netoužíme. „Měkké dárky miluji! Ty pod stromečkem nesmí chybět, ale chce to dát si s výběrem trochu záležet,“ říká Iva. A my nemůžeme souhlasit více. Jaké měkké dárky by si Iva pod stromečkem přála najít? Pssst – všechny je najdete na Astratex.cz!

Přepychová černá krajka pro pocit výjimečnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena by se měla cítit krásná, přitažlivá a výjimečná. Luxusní podprsenka z černé krajky je přesně tím, co tento pocit výjimečnosti podpoří. Nevyztužená podprsenka Jeanne z luxusní černé krajky nabízí nejen netradiční vzhled, ale také propracovaný střih. Ten přirozeně zakulatí poprsí a krásně splyne s liniemi těla. Radost pod stromečkem zaručena!

Pod stromek patří něco, co si žena sama nekoupí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy nechtějí dostávat něco, co potřebují, ale něco, co by chtěly. Elegantní noční košilka Sarah je přesně to, co máme na mysli. Všitá podprsenka zdobená flitry zdůrazní a vytvaruje poprsí. Splývavá košilka zakryje drobné nedostatky a podtrhne ženskou siluetu, takže se v ní každá žena bude cítit naprosto neodolatelně.

Revoluční podprsenka, kterou by měla každá žena vyzkoušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pod stromeček patří jen to nejlepší. A revoluční podprsenka VENUS 3D SPACER je vše jen ne průměrná. Inovativní technologie speciálního dvouvrstvého materiálu umožňuje košíčkům, aby odváděly tělesnou vlhkost, přizpůsobily se každé křivce těla a navíc byly neuvěřitelně lehké. To dělá ze SPACERU favorita mezi podprsenkami.

Zachumlávací župánek, co opravdu hřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Heboučký župánek, ke kterému se přitulíte, jen co ho vytáhnete z vánočního papíru. Protože se zkrátka neovládnete! Hebký župan s kapucí je ušitý ze speciálního mikroplyše a dokonale zahřeje i při těch nejchladnějších večerech. Budete mít jediný problém – nesundáte ho až do jara!

Další články

Načítám