Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec z amerických komedií Steve Martin (71) si na prvního potomka počkal až do svých sedmašedesáti. Otcovské povinnosti si zřejmě plní na jedničku, i když energie už asi nebude mít na rozdávání. Nedělní odpoledne strávil s manželkou Anne Stringfield a jejich tříletou dcerou menším nakupováním v Beverly Hills, kde se mimo jiné zastavili i na farmářských trzích, kde malá obdivovala několik koziček místních farmářů.

Herec a bývalý stand-up komik známý z Růžového pantera či Dvanácti do tuctu nikdy neprozradil dceřino jméno. Herec na dotaz Davida Lettermana v jeho The Late Show v dubnu 2013 pár měsíců po jejím narození zřejmě jen vtipkoval: „Docela jsme o jméně přemýšleli. Conquistador. Co myslíš? Nechtěl jsem některé z těch podivných hollywoodských jmen. Vyšla z toho Conquistador.“

Martin v minulosti tvořil pár se zpěvačkou Bernadette Peters, později v roce 1986 si vzal herečku Victorii Tennant, ale po osmi letech se rozvedli. Roku 2007 po tříletém vztahu pojal za manželku o 27 let mladší redaktorku magazínu The New Yorker Anne, s níž zároveň počal své jediné dítě.

Reklama

Další články

Načítám