Hlavní obsah
Článek

Heboučká postel, ze které se vám už nikdy nebude chtít ven. Poznejte jedinečný zážitek a zachumlejte se do jemného mikroflanelu nebo mikroplyše – povlečení, které zahřeje i největší zmrzlíky. Nejnovější exkluzivní kolekci značky 4Home doporučuje i kandidátka jedné z českých soutěží krásy Kateřina Středová. Nejširší výběr povlečení naleznete na www.4home.cz. Akce platí do 10. prosince 2016.

Exotická měkkost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poutavé povlečení s exotickým zebřím motivem potěší všechny milovníky originálního stylu. Nadčasová kombinace černé a bílé se hodí do každé ložnice. Extra jemný mikroflanel je heboučký na dotek a výjimečně hřejivý. Kvalitní mikrovlákno přinese pohodlný spánek a je vhodné i pro alergiky.

Zahřeje na těle i na duši

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hravé povlečení se srdíčky a puntíky je skvělým nápadem do každé ložnice i do pokoje dospívajících ratolestí. Originální motiv z exkluzivní kolekce zima 2016! Extra jemný mikroflanel je heboučký na dotek a výjimečně hřejivý. Kvalitní mikrovlákno přinese pohodlný spánek a je vhodné i pro alergiky.

V jednoduchosti je krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechejte se okouzlit jednoduchou krásou jednobarevného povlečení z mikroflanelu. Ideální pro všechny, kteří si nepotrpí na složité a výrazné vzory. Povlečení v oblíbených barvách skvěle doladí každý interiér. Extra jemný mikroflanel je heboučký na dotek a výjimečně hřejivý. Kvalitní mikrovlákno přinese pohodlný spánek a je vhodné i pro alergiky.

Zahalte se do fialového pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smyslná fialová v tom nejměkčím provedení přinese samé krásné sny a zahřeje i největší zmrzlíky. Oživte svou ložnici oblíbenou barevnou kombinací fialové a bílé. Extra jemný mikroflanel je heboučký na dotek a výjimečně hřejivý. Kvalitní mikrovlákno přinese pohodlný spánek a je vhodné i pro alergiky.

Heboučký mikroplyš i do největších mrazů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mikroplyšové povlečení v decentním šedém provedení si zamilují nejen zmrzlíci. Zachumlejte se do heboučkého materiálu a zima si na vás nepřijde. Extra jemný mikroplyš je heboučký na dotek a výjimečně hřejivý. Kvalitní mikrovlákno přinese pohodlný spánek a je vhodné i pro alergiky.

Další články

Načítám