Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství Míša Tomešová (32) musí na čas skončit s divadlem. My jsme byli u toho, když její roli v muzikálu Atlantida nahradila kolegyně Ivana Korolová.

Pro sympatickou brunetku, kterou si jistě pamatujete ze seriálu Gympl s r(u)čením omezeným, nebylo úplně jednoduché vystoupit na prknech divadla Kalich, neboť měla šanci absolvovat v této roli jen jednu jedinou zkoušku.

„Bylo to pro mě všechno nové, pořád jsem pozorovala kolegy a byla ve střehu, abych jim to nepodělala, všichni byli ale úžasní a moc mi pomáhali,” svěřila se se svými bezprostředními pocity po představení Ivana.

Korolové byla při nastudování role velmi nápomocná původní představitelka Míša Tomešová. Těhulka přišla svou náhradnici podpořit i před samotným představením a pomáhala jí s nastudováním role.

„Představení s Míšou jsem viděla a věděla jsem, do čeho jdu. Všechno jsme spolu probraly, nahrála mi na diktafon, co mám přesně zpívat, natáčela u nich doma v obýváku videa, co tančit, a posílala mi to,” svěřuje se Ivana, která byla ráda, že byla Tomešová přítomná na její premiéře.

Pro Ivanu Korolovou nebylo nastudování Atlantidy jediným tvrdým oříškem poslední doby. Aktuálně totiž pracuje coby režisérka na nastudování muzikálu Lokomotiva Tomáš a přátelé v cirkuse.

„Z Londýna nám přivezou scénu s vláčky v téměř životní velikosti, ty budou jezdit po jevišti a mluvit,” popisuje s nadšením Ivana Korolová.

Reklama

Další články

Načítám