Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejznámějších světových značek, kde džínovina hraje prim, přišla se zbrusu novou kampaní, do níž obsadila tři krásky ze současného vrcholového modelingu. První z nich je ruská stálice Irina Shayk (38), další dvě pak prosluly jako andílci Victoria’s Secret. Jsou jimi exotická Joan Smalls a něžná plavovláska Stella Maxwell. Společně se ovšem postaraly dost možná o nejžhavější kampaň na džíny všech dob…

Za fotoaparát se postavilo slavné duo známé jako Mert & Marcus, konkrétně pak módní fotografové Mert Alaş původem z Turecka a Marcus Piggott pocházející z Walesu. Celá kampaň je zaměřená na novou kolekci džín nazvanou TOUCH, u níž výrobci slibují, že se v nich budete cítit jako v druhé kůži a navíc mají zeštíhlující efekt, a to o celou jednu velikost.

Tou, kdo si focení asi nejvíc užila, byla šestadvacetiletá Belgičanka Stella Maxwell, která se netají svou náklonností k ženám. Před časem ji proslavila milostná aférka se zpěvačkou Miley Cyrus, později byla spojována i s herečkou Kristen Stewart. V tomhle případě jí ale asi pšenka nepokvete. Irina je téměř rok a půl ve vztahu s americkým hercem Bradleym Cooperem a Joan je dokonce už pět let šťastně zadaná. Jejím partnerem je model Bernard Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám