Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dělají radost dospělým i dětem a jsou praktické i pro zábavu. Pořiďte si i vy některý z TOP 5 produktů, které nyní ovládají internet. Skvělé tipy na vánoční dárky. V nabídce najdete špičkovou elektroniku, oblečení pro získání vysněné postavy, knihu plnou vzpomínek a jedinečné hračky pro vaše ratolesti. Představujeme vám nejprodávanější produkty za exkluzivně nízké ceny.

Energie na cesty: Power Bank 20000 mAh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stalo se to někdy každému z nás. Vybitý mobilní telefon nebo tablet ve chvíli, kdy to nejméně potřebujete. Předejít nečekaným problémům můžete s touto záložní baterií Power Bank, která disponuje vysokou kapacitou 20000 mAh. Power banka vyniká elegantním i minimalistickým designem a třemi USB porty. Skvělý pomocník na cesty, který se snadno vejde do kabelky nebo do kapsy a nikdy vás nenechá ve štychu!

Vysněná postava bez námahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Štíhlá postava je snem každé ženy. Pokud nejste se svojí postavou spokojena, zkuste jít štěstí naproti. Tyto zeštíhlující legíny s hubnoucím pásem vám v tom pomohou. Fitness oblečení je vyrobeno ze speciální tkaniny Neotex, která zvyšuje tělesnou teplotu, zároveň stimuluje pocení a tím odbourává tuk. Hubnete tedy jak při sportovních aktivitách, tak i u televize. A to až 4x rychleji. Získejte atraktivní a dokonalou postavu snadno a bez námahy!

Knížka plná zážitků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyprávějte váš životní příběh pomocí fotoknihy nebo fotosešitu! Obdarujte své nejbližší tímto originálním dárkem, který znovu vdechne život oblíbeným fotografiím. Rodinné oslavy, zážitky z dovolené, svatby nebo další nezapomenutelné momenty budete mít nyní vždy po ruce. Profesionální tisk, měkká či tvrdá vazba a až 104 stránek plných vzpomínek. Stačí otevřít knihu, listovat a vrátit se v čase!

Nechte vaše děti tvořit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je zima, prší nebo padá sníh a vy s dětmi nemůžete ven? Vytvořte si doma vlastní pískoviště! S tekutým pískem mohou děti stavět bábovičky nebo hrady kdekoliv a kdykoliv. Ekologický, hygienický a netoxický tekutý písek působí antistresově, zlepšuje motoriku dítěte a je velice příjemný na dotek. Pískoviště v obýváku nyní za super cenu!

Máte doma malého šoféra?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické dřevěné hračky jsou stále v oblibě i ve virtuální době. Pořiďte vašemu rošťákovi jednu takovou, která ho na dlouhou dobu zabaví. Dřevěné nákladní auto s kladívkem i šroubovákem, kterým lze auto rozebrat a zase složit. Zábava pro kluky, co si rádi hrají s auty a zároveň jsou kutilové. Hračka pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, logické myšlení i orientaci v prostoru.

Další články

Načítám