Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Internetem se poslední týdny šíří nová vlna výzev, tentokrát jde o tzv. ‚mannequin challenge‘, kdy objekt či objekty před kamerou během určité činnosti znehybní. Ke své verzi ‚zmražené‘ polohy se odhodlala i zřejmě nejznámější polská modelka a televizní tvář Joanna Krupa (44), která předvedla dost možná dosud nejodvážnější výzvu...

Joanna opět ukázala, že nejpříjemnější je pro ni nahota, a tak i její výzva se obešla kompletně bez svršků. Modelka na ní leží na parapetu u obrovského okna a s rukama vysoko nad hlavou si pročítá magazín. Pochopitelně zkamenělá jako socha.

Krásku z pořadů Top Model, The Real Housewifes of Miami či tanečního Dancing with the Stars natáčel její movitý manžel Romain Zago (44). Pro Joannu je nahota zcela přirozenou věcí, nahoře bez se tu a tam opaluje i na jachtě na dovolené, zároveň své křivky odhalila mnohokrát na obálkách pánských časopisů jako Playboy, FHM, Maxim či Stuff.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám