Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Muzikálová tanečnice a bývalá manželka zpěváků Daniela Hůlky a Pepy Vojtka Libuška Vojtková je konečně spokojená. Po rozchodu se třetí pěveckou hvězdou divadel Broadway a Hybernia Marianem Vojtkem si totiž našla nového partnera, podnikatele Ivana Blayera a po dlouhé době si užila rodinnou dovolenou.

„Letěli jsme společně do Turecka, kde jsme se byli několikrát podívat na delfíny, projeli jsme se pirátskou lodí a dokonce prošli několik antických památek,“ svěřila se Super.cz Vojtková, která si jako profesionální tanečnice nemusela hlídat váhu. „Když jsme nebyli na výletě, lenošili jsme na pláži a pochutnávali si na místních dobrůtkách,“ vysvětlila Vojtková.

Jediný, kdo nebude mít z povedené dovolené sexy tanečnice radost je její exmanžel Pepa Vojtek, který si před časem vzal nejlepší kamarádku své manželky Jovanku. Přišel totiž o jeden z nejdůležitějších životních momentů svého syna. „Matyášek se naučil plavat a moc ho to bavilo. Učil ho Ivan, a když už v tom byl, naučil ho dokonce i potápět se. Prostě dovolená snů,“ popsala své pocity tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám