Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amber Snailham z anglického Bristolu je nevyléčitelně nemocná. Lékaři jí už ve třinácti letech diagnostikovali rakovinu kostí. Tu se jí sice  podařilo porazit, ale nemoc se vrátila v agresivní formě, kdy se jí nádor rozšířil z bránice až do mozku. Dívka se postupně začínala smiřovat s nejhorším a sepsala svůj seznam posledních přání, jemuž dominovala svatba s jejím stejně starým přítelem Callumem Firksem, její láskou z dětství.

Toto přání se Amber splnilo o uplynulém pátku v Bristolu, kdy v tamním kostele Svatého Petra pojala Calluma za manžela. Následné oslavy se pak přesunuly do hotelu Arnos Manor. Na dívčin vysněný den se složily stovky lidí, a to díky sbírce, která byla za tímto účelem založena. Celkem se podařilo vybrat přes šest tisíc liber (více než 190 tisíc korun). Přípravy na svatbu se přitom musely stihnout během pár týdnů.

Callum Firks se Amber rozhodl požádat o ruku, když se dozvěděl, že se jí vrátila rakovina, a to v takové míře, že už jí nejde pomoci. Svatba byla zároveň jejím největším snem a na seznamu jejích posledních přání zaujímala první místo.

Reklama

Další články

Načítám