Hlavní obsah
Článek

Na premiéře divadelní adaptace pohádky Šíleně smutná princezna se to, ostatně jako na každé premiéře, hemžilo známými osobnostmi. Vzhledem k tomu, že se jednalo o rodinné představení, tak v divadle Studio Dva nebyli přítomní pouze dospělí, ale i děti. Michaela Maurerová dorazila se svými sedmiletými dvojčátky Pepíkem a Magdalenkou.

„Užili jsme si to moc, my máme tu pohádku strašně rádi, můj syn má ze všeho nejradši píseň Miluju a maluju. Ta je jeho nejoblíbenější od čtyř let,” reprodukovala pocity dětí herečka a jedním dechem dodala: „Dětem se moc líbil projev Honzy Ciny, kterého přezdívají Honza Čína, toho mají moc rádi a já se jim nedivím, protože je moc talentovaný. Já jsem se zase unášela tím, jak moc hezky zpívá Berenika Kohoutová.”

Je pravda, že sedmiletá dvojčata byla z představení nadšená. „Někdy jsem je musela tlumit, protože poměrně hlasitě zpívala,” smála se Míša.

Maurerová chodí s dětmi většinou jen na odpolední představení pro děti, tentokrát ale udělala výjimku a přišli všichni v klasickém večerním čase, neboť další den děti nemusely vstávat do školy. „Po premiéře jsme se ale dlouho nezdrželi a šli jsme chrnět,” hájí se Míša.

Nabízí se otázka, jestli dvojčátka nezdědila herecký talent po mamince. „Oni v divadle vydrží a baví je to, vzhledem k tomu, že se mnou bývají často na místech týkající se mé profese, tak doufám, že jsem je odradila a budou dělat něco jiného,” dodala Míša Maurerová.

Reklama

Další články

Načítám