Hlavní obsah
Článek

Tohle asi nikdo nečekal. Tomáš Ortel letos skončil v Českém slavíkovi hned za Karlem Gottem (†80), když se umístil na druhém místě v kategorii zpěvák roku. Jeho kapela skončila ve skupinách také druhá. Loni hosté udílení cen Český slavík Ortelovi prakticky netleskali, letos došlo i na pískot.

"Je to příjemné se tady znovu sejít s lidmi, kteří nás rádi vidí," řekl Super.cz Tomáš Ortel, který si z negativních ohlasů nic nedělá.

"Neřekl bych, že publikum netleskalo, spíš bych řekl, že ti co tleskali, byli podrobování výslechu. Strach z toho opravdu nemám," upřesnil Ortel.

Ten je překvapivě velkým fanouškem švédsko-českého zpěváka kapely Sabaton Joakima Brodéna, který se letos dostal do šestice nominovaných mužů a v sále ho znalo opravdu jen pár jedinců (nakonec skončil pátý).

"Také mě neznali, oni ho poznají. Stále si myslím, že to je způsobené náladou celkově. Touto formou to lidé dávají najevo. Joakim, myslím, bohužel nepřijde, nedorazí. Je to velká škoda. Jsem léta jeho fanda," dodal kontroverzní Tomáš Ortel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám