Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když loni houslistka z tria Inflagranti vyrazila na Slavíky, měly její šaty opravdu velký ohlas. Ovšem nepříliš kladný. Proběhla téměř všemi módními policiemi jako halucinace večera. "Bylo mi do breku a ty šaty jsem hned chtěla spálit. A sama už jsem se spálit letos nechtěla, tak jsem vsadila na stylistu," řekla Super.cz.

"Původně jsem chtěla pobavit a vytáhnout ty šaty letos znova. Ale pak jsem se rozhodla jít jiným směrem, a nejen z důvodu, že teď, když jsem v šestém měsíci, bych už ten korzet nezapnula. Takže jsem vlastně celá nová od šatů, přes vlasy až po šperky. Jako bych to ani nebyla já," smála se a poděkovala nám, protože rada ohledně stylisty pocházela od nás.

Stylistovy služby ještě hodně brzy využije. Už v úterý ji totiž čeká poslední vystoupení před narozením druhého dítěte. Spolu s Josefem Vojtkem budou s Inflagranti v Divadle Broadway křtít novou desku jejich houslového tria. "Jen ty, kteří čekají, že tam budu skákat jako obvykle, upozorňuji, že toho se nedočkají. Budu ráda, když to odehraju," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám