Hlavní obsah
Článek

Se svým tanečníkem ze StarDance dorazila vypadnuvší tanečnice, ale o to úspěšnější zpěvačka Anna K (59), která se i letos dostala do šestice nominovaných interpretek, na předávání cen Českých slavík. A vzala sama sebe za slovo, když tvrdila, že díky tanci změní svůj šatník. Marek Hrstka doprovázel dámu v dlouhých šatech.

Nebylo to prý poprvé, co se takhle po StarDance vyfikla. "Už jsme byli s Markem na plese," řekla nám. Ale Marek oponoval. "Tam to bylo tak napůl, šla za rockerko - tanečnici, vzala si k dlouhým šatům svoji klasickou koženou bundu," prozradil. "Ale tady je to hodně gala, tak jsem si řekla, že se oháknu," dodala Anna K.

Byli jsme zvědaví, zda Anna K s Markem po StarDance, kde vypadla jako předposlední žena, už někde tančila. "Byl to ten ples pro Paraple, takže charita. Jinak Mára furt maká, tak ho chci přesvědčit, že přichází o životní příležitost trénovat Annu K dál, nejlépe po zbytek svého života," svěřila zpěvačka.

Většina vypadnuvších tanenčních dvojic je zahrnována nabídkami tančit na plesech a společenských akcích. Jak je na tom tento pár? "Nějaké nabídky máme, ale uvidíme. Hlavně se ty tance musím zase znovu naučit. Ještě před sebou máme finálový večer. Mára hrozně maká, ale slíbil, že si na mě čas udělá. Za čtrnáct dní už jsme měli dvě hodiny tanga, a dneska to tady naplánujeme dál," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám