Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (46) předávala jednu z cen ankety Český slavík a slušelo jí to jako už dlouho ne. V rudém modelu od návrhářky Petry Brzkové celá zářila. "Vždycky jsem byla z jejích šatů nadšená, a tak jsem jí nechala úplně volnou ruku. Líbí se mi, i když jsem měla trochu strach z červené, protože to není moje oblíbená barva," řekla Super.cz.

Ještě před vyhlášením cen nás zajímalo, co Lucka říkala na nominované šestice interpretů a kapel, když už měla jednu z cen vyhlašovat, a zda měla své favority. "Myslím, že všichni byli moji favorité a jsem ráda, že můžeme být s Reyem opět u toho předávat jednu z cen. Vždycky je to krásný zážitek předávat cenu a vidět radost těch, kdo ji přebírají. Těším se, že si večer užijeme," řekla nám.

My jsme se ji ale rozhodli chytnout za slovo. Když tedy byli všichni jejími favority, znamená to snad, že patří k fanynkám kapely Sabaton a jejího zpěváka Joakima Brodéna, který se do šestky také dostal? "No, je pravda, že jsem úplně všechny nominace neviděla, takže toto jméno neznám. To jste mě nachytali," přiznala. A poslouchá tedy aspoň Tomáše Ortela s jeho kapelou Ortel, kteří si odnesli ve dvou kategoriích stříbro? "Mám ráda trošku jiný žánr muziky. Spíš si pustím někoho jiného. Miluju Karla Gotta (†80), Karel Gott je klasika. Ten je pro mne jasná jednička," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám