Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen osmnáct hodin strávila v Česku zpěvačka Lucie Vondráčková (44). "Přiletěla jsem ve tři odpoledne a vracím se v devět ráno. Chtěla jsem jen poděkovat fanouškům, že mi dali hlasy do Slavíka," vysvětlila Super.cz stříbrná Lucka, která prý poprvé letěla bez dětí.

Přiletěla bez kufru, modely od návrhářky Jiřiny Tauchmanové už měla připravené. Stihla se sejít i s rodiči, s nimiž spolupracuje na nových písničkách, a také s kamarády.

Od Lucky jsme chtěli recept na to, jak zvládat transoceánské lety, abychom vypadali tak skvěle jako ona na Slavících. "Je to pokaždé jiné, ale je dobré necestovat s dětmi, protože ty vás naprosto vyčerpají. Když jsem teď cestovala sama, pustila jsem si film. A taky je dobré cestovat někam, kam se těšíte, odněkud, kde to máte rádi a pak se tam zase rádi vracíte. To vás nakopne, udržíte se naživu," řekla nám.

A co krémy, ponožky a tepláky na spaní, klapky na oči anebo pití spousty vody, které se běžně doporučují? "Klapky na oči jsou hodně fajn. Ale hodně vody, když sedíte v prostřední řadě mezi čtyřmi lidmi, tak bych moc nepila, protože je pak obtěžujete, když musíte pořád vycházet pryč a to pro ně není moc příjemné," vyšlo najevo, že Lucie rozhodně nelétá byznys třídou.

"Létám economy, mám to ráda, protože je tam vidět spousta osudů, životů, je tam zábava," překvapila nás Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám