Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro ty, kdo čekali, že problémy v manželství zpěváka Petra Bende (46), které sám loni potvrdil, vyvrcholí rozvodem, máme špatnou zprávu. Na slavnostní večer v Hudebním divadle Karlín, kde se předávaly ceny popularity Český slavík Matonni, totiž dorazil s manželkou Zuzanou. A Super.cz svěřil, jak to mezi nimi momentálně je.

"Se Zuzkou se nerozvádíme, ani jsem to nikde neřekl. Slovo rozvod u nás ani nepadlo. Každý máme svůj život, svoji domácnost, ale prvotní pro nás je vztah mezi sebou, který se urovnal, a snažíme se hlavně starat o děti. To je nejdůležitější. Další věci, které nás čekají a nečekají, zatím nechci ani říkat. Je to naše osobní věc," řekl Super.cz.

Zároveň nevylučuje, že by spolu zase jednou mohli fungovat jako pár, a nejen jako rodiče. "Necháváme tomu zatím volný průběh," potvrdil s tím, že žádnou novou partnerku nemá. Kvůli dvěma synům, staršímu Matyasovi, který chodí do druhé třídy, a pětiletému Maxovi, si pořídil i bydlení hned kousek od manželky. "Je to vlastně za rohem. Aby kluci nemuseli nic měnit. Ale dál bych to rozebírat nechtěl," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám