Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) odletěla na světovou soutěž krásy Miss World, která se letos koná ve Washingtonu. Půvabná blondýnka se pokusí zaujmout hedvábnými šaty s krajkou i pštrosím peřím z návrhářského studia Poner. Na finálové šaty se spotřebovalo dvacet metrů luxusního hedvábí.

"Šaty se mi moc líbí, jsem spokojená. Jen si budu muset trošku dávat pozor na ty větší výstřihy," hodnotí s úsměvem Česká Miss World 2016. "Cítím se v nich hezky, připadám si v modrých jako víla na louce. I šedé s peřím jsou úžasné," prozradila.

Součástí Miss World je i talentová disciplína „Beauty with a Purpose“ a vzhledem k charitativnímu zaměření soutěže vznikaly i šaty, ve kterých bude Kotková tančit, v dílně Stará Hrouda návrhářky Marie Staré s cílem pomoci. "Vrchní díl modelu je rafinovaný, tvoří ho poloprůsvitné body zdobené barevnými symboly. Bavlněná sukně s originálním modrotiskem pak nese obrázky znázorňující přání dětí z onkologického oddělení FN Motol. Ta přání byla speciální technikou přenesena na látku a následně nabarvena indigem," uvedla Marie Stará.

Na finále jedné z nejprestižnějších světových soutěží krásy poletí Natálii povzbudit vedení soutěže Česká Miss, Martin Ditmar a Eva Čerešňáková. "Do Ameriky letíme pracovně, čeká nás tam několik pracovních schůzek a naplánovali jsme to tak, abychom Natálku mohli osobně povzbudit," upřesnila Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám