Hlavní obsah
Článek

Pětinásobná mamina se sklony k jo-jo efektu je na vrcholu blaha. Podařilo se jí zredukovat váhu a navíc zachránila krachující manželství. Další vlnu spokojenosti jí má přinést úprava jejích genitálií.

Ať už se Kerry Katona (36) opilá povolovala po zemi či oblékla bikiny, nebyl na ni moc hezký pohled. Členka kapely Atomic Kitten je ale přesvědčena o tom, že jí to po dietě neuvěřitelně sekne. Její sebevědomí dosáhlo takové výše, že nejspíš zvažuje nafocení erotických snímků. Předtím ale bude muset podstoupit intimní zákrok.

„Se svým tělem je momentálně naprosto spokojená, ale po pěti dětech je potřeba udělat kompletní revizi. Kerry se sama sobě líbí od hlavy až k patě a ráda by zdokonalila i svůj klín,“ tvrdí zpěvaččina kamarádka.

Katona si chce nejspíš úpravou vagíny pojistit svého manžela. S Georgem Kayem se už několikrát rozváděla, ale nyní jsou opět jako dvě hrdličky. Za zákrok, při němž bude omlazena tkáň v intimních partiích, bude ovšem zpěvačka muset zaplatit v přepočtu minimálně 16 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám