Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Titul Nejžhavější žena planety Anežka Rusevová nejspíš nikdy nezíská, ale i s pár kily navíc má své obdivovatele. Když herečka z Ulice prošla maskérnou a v kostymérně jí oblékli oblečení odpovídající její křivkám, udělala před objektivem parádu.

Třicetiletá Anežka Rusevová může na role sexy svůdnic zapomenout, v televizi je o ni přesto velký zájem. Diváci si ji zajisté ještě pamatují jako mužatku Sumečkovou z Vinařů, kde ji hyzdil přilepený knír. V Ulici jako Vendula Maříková vypadá o poznání lépe. Na její vizáži se však dá stále ještě pracovat.

„Když mi kvůli jednomu seriálu dali knírek a nechali srůst obočí, oplakala jsem to. Ale zase jsem díky té roli získala Vendulu v Ulici, takže dneska jsem za to ráda,” popsala Anežka svou kariéru. Také její postava z Ulice není žádná parádnice, ale přesto před natáčením tráví tři čtvrtě hodiny v maskérně.

Dnes se v pořadu Volejte Novu Anežka předvede v mnohem lepším světle. „V civilu nosím hlavně černou barvu, cítím se v ní nejlépe, protože mám pocit, že zeštíhluje. Ráda oblékám sukně a topy s výstřihem. A na těchhle fotkách jsem to mnohem víc já, než Vendula. Moc jsem si proměnu užila. Já se sama moc líčit neumím, i když se snažím, ale trochu s tím bojuju obzvlášť v divadle, kde se líčíme sami. A odejít z televizní maskérny hezká, to se mi moc často nestává,“ dodala herečka z Ulice.

Reklama

Další články

Načítám