Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani olypmpijský vítěz nesmí usnout na vavřínech, co se pohybu a stravování týče. Od té doby, co se desetibojař Roman Šebrle (49) stal moderátorem večerního zpravodajství FTV Prima, kondičku zanedbával. A prý hlavně v posledních měsících. Břicho s pekáčem buchet už by nám neukázal.

"Měl jsem půl rok nebo tři čtvrtě rok, kdy to bylo divoké a vůbec nic jsem nedělal a podle toho to taky vypadá. Ale už měsíc se snažím vrátit do kondice. Běhám, posiluji a jím tak, že to úplně nepřeháním," svěřil Super.cz. Ovšem po pořádném dietním hříchu, když v devět večer povečeřel ve vinařství v Třebívlicích na akci Primy husu se zelím a knedlíky.

"Mám sázku se synem, že zase budu ty buchtičky na břiše mít a ne se šodó. Synovi bude patnáct a nebál se mi říct: Tati, ty už jsi pěkně tlustej. Máme sázku, že to zvládnu do léta, ale on zase musí mít nějaký průměr známek," prozradil. Dokonce si pořídil i motivační fotografii, kdy se vyfotil do půl těla a dívá se na snímek v mobilu, když by chtěl víc hřešit. "Když se mi povede sázku vyhrát, ukážu vám ji. Když ne, nespatří nikdy světlo světa a vymažu ji," slíbil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám